Капсули преміум-класу

Про капсули
Бренд «Lavazza» відомий у всьому світі. Саме цією компанією було розроблено новітню технологію ESPRESSURE – це специфічна методика приготування кави з використанням порційної капсули. Для цієї інновації було розроблено особливу лінійку – Firma, в якій дотримано ідеальних пропорцій для повного розкриття смаку.
Капсули з цієї серії поставляються у герметичній упаковці. Тому насичений смак свіжомелених зерен буквально запечатаний разом із кавою. Це дозволило підтримувати інтенсивність та аромат тонізуючого напою протягом всього терміну зберігання.
В кожній капсулі міститься мікс із кави елітних сортів. Кавові зерна піддаються правильному обсмаженню та коректному помолу, що забезпечує насичений смак. Проте як не помилитись при виборі типу капсул? Для цього спеціалісти з «Lavazza» розробили особливу шкалу смакових властивостей. За нею ви з легкістю доберете каву, яка точно сподобається.
- Light (легке) Воно підвищує міцність та насиченість напою.
- Medium (середнє) Це оптимальне рішення для обробки зерен арабіки. Адже воно дозволяє отримати неймовірний аромат та додає солодкості.
- Dark (темне) Таку технологію використовують для приготування еспрессо. Обсмаження додає каві ніжного вершкового смаку та чуттєвого аромату.

- 1-4: такий показник характерний для не міцної кави, яка має делікатний та витончений смак.
- 5-7: це збалансований тонізуючий напій із середньою міцністю та насиченими смаковими якостями.
- 8-10: це міцна та ароматна італійська чорна кава

- Зручність та протота експлуатації – достатньо встановити капсулу, обрати напій та отримати свою каву вже за 30-60 секунд.
- Безшумна робота – помол зерен відсутній
- Вибір – обрати оптимальну каву може кожен, адже асортимент капсул вражає;
- Очищення без турбот – достатньо вийняти використану капсулу, та викинути її до контейнеру зі сміттям
- Якісна кава – смак та аромат напою стабільно неперевершений, при цьому потреби у контролі помолу, тиску та фільтрації нема
- Компактність – обладнання не займає багато місця
